КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме 3DLarge. Нашата компания е създадена през 2019 година и развива основната си дейност в широкоформатното 3D принтиране. Нашите 3D принтери имат големи обеми на изработка, което ни позволява да правим големи 3D прототипи, серийни части и продукти до един кубичен метър

Седалището на компанията се намира в гр. София и успешно си партнираме с всички 3D компании в областта на 3D принтирането.  Основната цел на компанията ни е да предложим ексклузивно на пазара  едро-мащабно 3D принтиране с обем над 1 метър на добра цена и високо качество.

Това ни кара да сме пионери в мащабното 3D принтиране като разполагаме в нашата работилница с над пет 3D принтера. Можем да ви предложим следните технологии на принтиране  FDM (Fused Deposition Modeling) и LCD – детайлност, точност и издръжливост.

3d large print - 3д принтиране
3D принтиране - екип от експерти инженери

Екипа ни се състои от 3 ма експерта инженери, завършили Технически Университет София, специализирали 3D технологии в Холандия и Полша.  

Екип без които не можем. Вдъхновени и можещи повече и повече.

Искаме да вдъхновяваме и насърчаваме мащабно 3D принтиране съвместно с един по-добър и по-екологичен свят. 

КАКВО МОЖЕМ В 3D ПРИНТИРАНЕТО

3D принтиране –  проектиране и дизайн 

Решаване на конструктивни предизвикателства в инженеринга при изработка на 3D дизайн и проектиране на 3D обект/модел.

Екипът на отдела ни за дизайн и инженеринг е там, за да добави стойност към вашето предизвикателство в 3DLarge дизайна и проектирането. Работете с нас, за да създадете уникален 3D дизайн или да моделираме вашият продукт спрямо изискванията ви. 

Нашите експерти се отличават с персонализирани, добри и функционални дизайни, които са жизненоважни във всяка фаза на цикъла на проектиране на продукта – независимо дали е по време на проучвателната, концептуалната, детайлната или фазата на стартиране.

3D проектиране и дизайн
3D прототипиране - 3D принтиране

3D принтиране –  бързо прототипиране и малки производствени серии

Бързото прототипиране позволява на дизайнерите и инженерите да извършват бързи и чести ревизии на своите проекти. Благодарение на разнообразието от налични технологии и материали, както в пластмасите, така и в металите, 3D принтираните прототипи работят както за визуално, така и за функционално тестване. Ние в 3DLarge използваме специализирана FDM-технология, за да създадем ефективно рентабилни мащабни части. Помагаме на нашите клиенти чрез модели за 3D принт, обикновено за театри, художници, архитекти и изложби.

След 3D принтиране частите рядко са готови за използване веднага. Често има нужда от една или повече стъпки за довършване на обекта, затова ние ви предлагаме последваща обработка на повърхността. Можем да съдействаме при създаването на окончателния вид на модела, чрез шлайфане и боядисване.

3D принтиране

3D принтер услуги

Разгледайте детайлно широката гама от размери на 3D принтери и различните материали за 3D принтиране.
Свържете се с нас при нужда от консултация или информация за избор на принтер, материали или технология на принтиране FDM и  LCD.

3D решения с добавена стойност

Ние се стремим да създадем решения с добавена стойност за нашите клиенти, като използваме доказаната ни експертиза и възможности в дизайна за адитивно производство (DfAM).

Пълен капацитет за 3D принтиране

Нашият капацитет за 3D принтиране, включва най-обширната гама от технологии, материали и довършителни степени в България. Това ни дава възможността да ви предлагаме най-добро качество на достъпна цена за вашият проект.