Магазин за 3D  принтери

При нас ще откриете едни от най-използваните 3D  принтери. В работилница ни, може да видите и всички принтери в действие и да получите подробна информация за работата им.
Имаме богат опит в 3D  принтирането, който с удоволствие бихме споделили с вас.

Магазин за 3D  принтери

Работилница за 3D  принтиране

При нас ще откриете едни от най-използваните 3D  принтери. В работилница ни, може да видите и всички принтери в действие и да получите подробна информация за работата им.
Имаме богат опит в 3D  принтирането, който с удоволствие бихме споделили с вас.

Ние ви даваме възможността да принтиране всичко, за което мечтаете. Разполагаме с широка гама от SLS, FDM и LCD 3D принтери с различни обеми, подходящи както за хоби проекти, така и за индустриално производство.

Разгледай по категория

FDM 3D Принтери

3D Принтер Anycubic Photon M3 Plus

LCD 3D Принтери

Primacreator Value Water Washable Uv Resin

Смоли

PLA - Flashforge

Филаменти

Creality-3D-Printer-Tool-Box-Kit

Аксесоари

Любопитен ли си?

Подготвили сме ти най-интересната информация в нашият блог. Мястото за любители и напреднали иноватори, интересуващи се от 3D  принтери и 3D принтиране.

  • 3D Филамент с Въглеродни Влакна: Пълно Ръководство за 3D принтиране с тях и примери 3D принтирането е революция в производствените процеси, позволявайки създаването на сложни и персонализирани части. Един от най-вълнуващите материали, които влизат в употреба през последните години, са филаментите за 3D принтиране, подсилени с въглеродни влакна. Тези филаменти предлагат [...]

  • 3D принтирането набира популярност както сред професионалисти, така и сред ентусиасти. Един от важните аспекти на качественото 3D принтиране е правилното съхранение на филаментите. Използването на кутия за сушене на филамент, като Creality Space Pi Filament Dry Box Plus и Creality Space Pi Filament Dry Box, може значително да подобри резултатите [...]

  • Creality е добре позната компания, която произвежда 3D принтери подходящи както за любители, така и за професионалисти в сферата. Вече ви запознахме с най-добрите промени при Ender 3 серията. Сега е време да отделим внимание и на CR-10, включваща S, Pro, V2 и V3 модели.  Като цяло, Creality CR-10 е един [...]

  • Creality Ender 3 S1: Най-добрият бюджетен 3D принтер под 1000лв. за 2022г. Всеки почитател на 3D индустрията познава добре името Creality. Компанията бе основана през 2014г. и днес е може би най-популярният доставчик и производител на 3D принтери. Интересното за Creality е, че винаги успява да ни изненада с нов [...]

Чудиш ли се още, защо 3DLarge?

Това са само няколко от предимствата, които ти предлагаме!

Бърза доствка

Ние ще опаковаме и изпратим, твоята поръчка веднага щом я получим.
Ако нямаш търпение да чакаш до утре, може да дойдеш до наш офис още сега.

Изпитани продукти

Всички продукти, които продаваме, ги имаме в нашата работилница за 3D  принтиране. С времето сме подбрали само най-качествените 3D  принтери, материали и аксесоари.

3D принтиране

Можем да принтираме всичко за което мечтаеш, от малки и детайлни до големи и обемни принтове. Предлагаме SLS, FDM и LCD 3D принтиране, а нашите инженери и дизайнери ще те консултират до перфектният резултат.

Имаш въпроси?

Нашите 3D дизайнери и инженери са винаги на среща, да ти помогнат с избора за 3D принтер или детайли в 3D принтирането.

Нашите клиенти

[grw id=“7129″]