3D принтиране - 3D принтер услуги

УСЛУГИ ЗА ШИРОКОФОРМАТЕН 3D ПРИНТЕР

Ние предлагаме широка гама от размери на 3D принтери и сме в състояние да принтираме вашият 3D модел/обект с височина на слоя между 0,1 – 0,9 мм
Разполагаме с най-широкият формат на 3D принтиране при FDM от 380x380x420 | 700x700x820 |  700x700x1700 1100x500x820 | 1200x1000x1000 | 2000x1000x1000
Материалите, които принтираме са PLA, PET, ABS и PRO1 (заместител на ABS).
Разполагаме с широко форматни LCD 3D принтери с обем на принтиране: 510 x 280 x 350.

LCD принтера работи със следните материали:  Resin Daylight Concept, Daylight High Tensile White, Daylight Hard Black, Daylight Dental.

Нашите услуги включват

  • Проучване – проверка на осъществимостта, подходяща програма за моделиране и изработка
  • Разработване на концепция – идея, визуализация, процедурно моделиране
  • Подробен дизайн – цифрово текстуриране, решетъчни структури, препроектиране за 3D принтиране, избор на материали и на 3D принтер. 
  • Подготовка за стартиране – тестване и оптимизация на дизайна. 

Ще се радваме да чуем за вашите идеи и да разберем как можем да помогнем

3D Проектиране и дизайн

Решаване на конструктивни предизвикателства в инженеринга при изработка на 3D дизайн и проектиране.

Екипът на отдела ни за дизайн и инженеринг е там, за да добави стойност към вашето предизвикателство в 3D принтирането. Работете с нас, за да създадете уникален дизайн или да моделираме вашият продукт спрямо изискванията ви. 

Нашите експерти се отличават с персонализирани, добри и функционални 3D дизайни, които са жизненоважни във всяка фаза на цикъла на проектиране на продукта – независимо дали е по време на проучвателната, концептуалната, детайлната или фазата на стартиране.

Защо 3D дизайн и инженеринг

Ние от 3DLarge ви помагаме да реализирате идеята си, като се възползвате от нашия опит в производството на 3D обекти. Нашите добре признати експерти по дизайн за адитивно производство (DfAM) се стремят да разберат напълно взаимодействието между вашето приложение, производство и съответните изисквания за спецификата на материала.

Нашите дизайнерски и инженерни услуги имат за цел да добавят стойност към дизайна на вашия продукт, вариращи от подобрена производителност до намалени разходи. Не се колебайте да ни включите във вашата фаза на проектиране и прототипиране. 

3D принтиране - 3D дизайн

Специфичният дизайн за 3D принт може да се изработи в различни форми, размери и за различни материали. Като пионер в тази област, ние имаме дълбока история в разбирането на тънкостите в Additive Manufacturing и нашият високоспециализиран екип от дизайнери и CAD инженери може да подкрепи вашия проект, независимо от вашата индустрия.

Нашият универсален магазин за 3D принтиране

3DLarge вярва, че всеки дизайнер трябва да може да създава продукти без ограничения. Ето защо ние предлагаме широка гама от материали и технологии, най-вече широкомащабно 3D принтиране. Бъдете сигурни, че винаги ще намерим решение, което отговаря на вашите изисквания.

Нашият капацитет за 3D печат, включва най-обширната гама от технологии в България, материали и довършителни степени, означава, че ние ви предлагаме най-добро качество на достъпна цена за вашият проект.

Какво е селективно лазерно синтероване?

Селективното лазерно синтероване (SLS) е технология за 3D печат на прах, която използва лазер за сливане на материални слоеве в крайната част. Лазерът проследява модела на всяко напречно сечение на 3D дизайн върху слой прах. След като един слой бъде изграден, платформата за изграждане се понижава и друг слой се изгражда върху предишния слой. Този процес продължава, докато се изгради всеки слой и частта е завършена / Получаваме готов детайл.
SLS е технологията на избор за редица функционални приложения, включително тези с щракване, живи панти и други механични съединения. Гамата от материали и размерите на платформата, налични за SLS, също го правят чудесен вариант за директно производство на продукти, изискващи здравина и устойчивост на топлина.

Селективно лазерно синтероване (SLS)
Селективно лазерно синтероване (SLS)

SLS, когато имате нужда от издръжливи пластмасови части, частите са известни със своята здравина. SLS се използва в различни приложения за крайна употреба в индустриите, включително автомобилната и космическата.
Като се има предвид неговата здравина и способност да произвежда изключително сложни части, SLS може да внесе значителни икономии на време и разходи за части с малък тираж, които иначе биха изисквали сглобяване с традиционно производство. SLS е перфектно съчетание на функционалност, сила и сложност. Тъй като няма скъпи и неефективни инструменти или преоборудване, за които да се притеснявате, SLS е особено ефективен за масово персонализиране за определени детайли за крайна употреба с малък обем. И поради тенденцията на SLS частите да се противопоставят на износване и условия на околната среда, тази технология прави възможно производството на по-малко части.
Материал за SLS – Има различни видове Nylon, като имат различни спецификации, като здравина, гъвкавост, издръжливост, пластичност, устойчивост на околна среда и други.

Ние се стремим да създадем решения с добавена стойност за нашите клиенти, като използваме доказаната ни експертиза и възможности в дизайна за адитивно производство (DfAM).